Заедничка прес-конференција на претседателот на Владата и министерот за финансии

Денеска во Министерството за финансии, претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев и министерот за финансии Драган Тевдовски денеска ќе одржат заедничка прес-конференција.