Најави за настани

Работна посета на Велес
06.10.2014

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески ќе престојува во работна посета на Велес при што ќе присуствува на свечено означување на завршување на проектот „Изградба на водовод езеро Младост“.

Време: 12:00

Место: Препумпна станица за водоводен систем на патот кон езеро Младост

Прес-конференција за Еднократен отпис на долговите
03.09.2014

Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески денес 3 септември ќе одржи прес-конференција на тема „Еднократен отпис на долговите“

Настанот е со почеток во 12 часот, во Министерството за финансии.

Свечено отвoрање на палата „23 октомври“ - зграда на Министерството за финансии
29.08.2014

Денес свечено ќе биде пуштена во употреба новата зграда на Министерството за финансии - палата „23 октомври“.

Настанот е со почеток во 19:30 часот на платото пред палата „23 октомври“.

Посета на Центарот за социјална работа - Гази Баба
18.08.2014

Заменик претседателот на Владата на РМ и министер за финансии Зоран Ставрески и министерот за труд и социјална политика Диме Спасов денес ,18 август 2014, ќе го посетат центарот за социјална работа во Гази Баба.

Настанот е со почеток во 13 часот.
 

Pages