Upcoming Events

Денови на финансиска писменост - Отворање Денови на финансиска писменост - Отворање
28.05.2019

Утре, 28 мај 2019, пред платото на Министерството за финансии ќе се одржи настан по повод Денови на финансиска писменост. Во рамки на настанот, министерот за финансии, гувернерката на Народната банка и претседателите на КХВ, АСО и МАПАС ќе направат куса обиколка на штандовите кои се наоѓаат пред МФ, по што ќе следат изјави.